Sidor

tisdag 13 december 2011

HUND 2011

På fredag strax efter lunch bar det av söderut mot en helg i hundens tecken! Fyra snacksaliga brudar i bilen och två grälandes unghannar baki buren :)
Vi har övernattat hos Renata på kennel http://www.workingmates.se/, i hennes fantastiskt fina hus! Tack så mycket Renata för att du lånat ut ditt hem till oss! Tio människor, fem PK, två kelpie, tre ACD, två cirneco, två schäfrar och en aussie rymdes utan problem.  

Fredagsmys!


T.V: Maria och hennes egen uppfödning Primo
http://www.murphy.se/
T.H: Adventsmys i "stugan"...


T.V: Primo (Lex Murphy Czech Mate)
T.H: Tillsammans med farsan Rocky
som ägs av Renata ...






På lördagsmorgon var det dags för våra "små" att äntra ringen och det gjorde de med bravur! Som tur var hade jag anmält Oban i "fel" klass (öppen istället för unghund) så vi slapp konkurrera med brorsan Gizmo redan där. Nitton månader gammal slog Oban dem allihopa i den klassen och slutade allt som allt som tredje bästa hanne med CK! :) Gizmo klådde allihopa men snubblade på mållinjen och slutade som BIM av 43 hundar!!! Den lille skrutten, inte ens två år fyllda! :)
Syster Olympia var också med och fick jättefin kritik även hon! Omåttligt stolta över våra Aussie Action's hundar är vi!


T.V: Domaren var en urgullig liten tant på typ nitton kilo!
T.H: Jenny & Gizmo i ringen.


Nordisk vinnare 2011 Aussie Action's Opal 

På söndagen gick SM i Heelwork to Music och Freestyle av stapeln! Det var en klunga ekipage med blandad kvalité tycker jag, men så är det väl när det är en sådan pass ny sport. 
Kul att få lite inspiration! 










Det var en underbar helg i goda vänners lag, men det var otroligt skönt att sätta sig i soffan och krama Amos när jag kom hem också! :)

2 kommentarer:

Cissi o goldentrion sa...

Vilken helg ni verkar ha haft! Stort grattis till dig och Oban!

Anonym sa...

Det var otroligt skönt att konstatera att ni också hade nått era hem helskinnade och utan missöden när ni äntligen var hemma. Av bilderna kan jag förstå att ni hade en fin och lyckad helg trots vädret. Du har tur också som har så goda och fina vänner som upplåter sitt hem till som det tycks mig en mer eller mindre ambulerade cirkus.
Ha det så gott och sköt om!
Kvadruttelmorfarn!