Sidor

fredag 30 december 2011

Finally friday again!

Såhär dagen innan nyårsafton har vi ätit tacomiddag och jag njuter just nu av att Niklas har kvalitetstid med Amos. Det är så skönt att få sitta på sitt eget håll ett tag, pojken är så "mammig" just nu och gallskriker så fort jag ens lämnar rummet. Han blir skitförbannad och alldeles högröd i ansiktet! :) Gullet. 
Snart ska jag ställa mig i en het dusch och löddra in mitt stackars torra, halvdöda hår i något återfuktande. Fötterna ska också bli bortskämda...
Sedan väntar ost, kex och frukt. Mmm!

Nyårsafton är det tänkt att vi ska tillbringa med Linnéa, Jonas och Sam om Linnéa hinner bli lite piggare. Hoppas, hoppas! 

Hundarna jäser i sina bäddar. Idag har vi umgåtts med Malin & Tuva; först promenad och sedan lite trixträning på övervåningen i min alldeles egen inomhushall (läs: 4x4 meter och två skitiga mattor...) ;)



Malin & Tuva tränar och Amos
håller koll från sitt hörn...


Tråååååååkigt att vara platsad ...



Imorse hittade Niklas en liten mus i diskmaskinen! Han sa att det blev mitt mission under dagen och få ut den därifrån. Hur gör man det? Jag tänkte lämna luckan öppen och hoppas den springer hem själv. Men medan vi stod där kröp den in under den vita luckan i bakväggen och försvann. Hoppas den kom in den vägen också, annars är den nog död nu då jag kört maskinen en gång...

1 kommentar:

Malin sa...

Nu tror jag du ljuger! Den goe pågen skriker nog aldrig ;) Han var så glad och nöjd idag hela tiden jag var hos er att jag blir helt impad. Goknulen. Skämt åsido. Tack för en underbar energiboost idag.