Sidor

torsdag 20 oktober 2011

Är man så bedårande som Amos är tar det visst aldrig slut på presenter! Igår kom morbror Jon och tant Paulina förbi och de hade med sig en ball jacka som räckte ner till knäna. Sen på kvällen fick vi en lite försenad namngivningspresent av Jenny och Linnea som fick mig naturligtvis att börja lipa ännu en gång. Att få barn har gjort en blödig! Förut var jag en iskall typ ;)

Det var otroligt skönt att lämna far och son hemma och tillbringa kvällen på klubben med alla härliga människor. Vi hade en liten träningstävling för att förbereda oss lite inför KM:et på lördag och båda hundarna gick bra, Tia något övertänd och slarvig, men Oban skötte sig så himla fint! Jag är så glad att vi börjar kompa ordentligt nu, både hemma och på plan. 

Nu idag kommer mormor och vi ska göra Birsta och ikväll är vi ett gäng som ska träffas på Timrå BK för ännu ett pass :) 




Jag hade lite funderingar var jag skulle hänga tavlan på Amos vi fick av Jenny & Linnea, tyckte inte riktigt den passade där ovanför TV:n, men samtidigt är vi så förälskad i den just nu att det är den plats man ser den hela tiden ;) Men det var väl ändå dikten vi fick med som gjorde att hjärtat svämmade över:

Genom kärlek och längtan är du här!
Mamma och pappa och vi andra håller dig så kär.
Med ditt leende fångar du alla med din charm,
och din blick gör en i hjärtat så varm.
Tant Linnea och tant Jenny lovar och svär,
att du kan komma till oss vad det än är.
Vi stöttar och håller om dig utan förbehåll,
och vi kommer alltid över dig ha lite extra koll.
Lycka till i livet vårt lilla hjärta,
vi finns för dig genom både glädje och smärta.

(Sådärja, då lipar man igen då...)


Inga kommentarer: