Sidor

fredag 27 maj 2011

Shopping


Det gäller att tömma plånboken snabbt som ögat så man inte blir rånad! Vem vill ha en massa pengar skräpandes på kontot?
Jag hängde med mamma, pappa och mormor till Birstakaoset för att handla hundmat, men kom hem med så mycket mer: Silverschampo storlek gigant (ok, det kommer räcka i ett år minst), hallonbladste, tre par trosor storlek gigant, en sport-BH, kompostgaller, knoppar till byrån, en påse målarfärg... Ja, mycket, utom hundmat :)


Vi fick så fina presenter också! En påse hembakt bröd och en påse kubb och en blå body av mormor <3 
Av mammas arbetskamrat fick vi även de stickade kläderna! Jag har kollat på sådana i butikerna men det kostar alldeles för mycket pengar, så jag blev jätteglad! Dessutom fick vi ett par söta byxor och en överdel (i blått :) av mamma och pappa. Hoppas han hinner ha alla dessa kläder, de växer ju så fort!
Och mormor bjöd på gott fika på Charm. Jag har haft en jättetrevlig dag! Nu ska jag montera lite knoppar medan middagen sköter sig själv i ugnen. Långpromenaden med Linnea ikväll blir inställd kan jag tänka :)

2 kommentarer:

Ingela, Zeb, Indy sa...

Åh det är ju så kul att shoppa ibland! =)

Anonym sa...

jag får nog avhålla mig från denna art av fritidssysselsättning en tid framöver då det redan grävts alltför stora hål i kassakistan, av helt onödiga orsaker.
Fortkörningsböter, 2500.kr 98.km i tim. på 80 väg. Detta på lång rakan från Villola ner mot Viksjö. Vid 9. tiden på söndag morgonen. Ingen bebyggelse vid vägen, bara skog. 2.st. stog redan vid polisbilen, 3.st. efter mig sveper förbi i gott och väl 120-130.km. i tim. och polisen kommenterar "jag har bara två händer." Man ska ju ha tur också!
Nästa minus jag lägger än en gång bort mina glasögon på Coop! -8500.kr.
Humöret på botten, tur jag får hämta Karin, och ser att det fins mycket annat att glädjas åt.
Ni behöver inte kommentera, jag vet att står det 80. är det vad som gäller. Det var också vad den äldre polismannen som skrev sa till mig. Jag frågade, men varför här ute i skogen på en km. lång raksträcka? Trafisäkerhetsverkets 0.tollerans, blev svaret.
Jag såg honom rakt i ögonen och sa: SKITPRAT! Vi var nyss i Linköping, där var ingenstans 80.km i tim. Däremot 2-8filiga motorvägar med 110-120.km i tim. Här har vi en enfilig E4,a med räcke på båda sidor! Sätt då ner farten till 40. kanske vi får 0.tolerans!
Han log brett mot mig och höll med, "något är väldigt snett med vägarna i Norrland." Lånade mig sina glasögon så att jag kunde skriva på, och sade "kör lugnt vi kommer att vara ute mycket nu en tid framöver."
Dubbelsur Morfarn!