Sidor

måndag 16 maj 2011

Familjemiddag ...

Jag insåg ju igårkväll att jag inte kan åka och hämta hundarna eftersom Niklas har jour på sjöräddningen och behöver bilen om larmet går. Som tur var kunde mamma och pappa komma ner med Oban och samtidigt äta middag och umgås. Kristin, Magnus & Karin deltog också, mysigt! Tia kommer inte hem förrän på onsdag då Ingela & Junie kommer, så vi får ha lite kvalitétstid med Oban så länge :)
På bordet idag hade vi pastasallad, haricoverts, halloumi, knaprigt bacon, mozzarellasallad med vildtomater, kall inlagd fläskfilé, kycklingklubbor, pommesfrites, quornfiléer med mera. Och halva nöjet är ju att få laga det tillsammans med sin fina mamma! <3 


5 kommentarer:

Anonym sa...

jäkla vad det är snyggt att duka upp på vedspisen!!vill oxå ha =)/ meit

Anonym sa...

Tack för igår, jättemysigt, som sagt va, att "laga mat" tillsammans! Så blir det i fortsättningen, när vi kan och har tid till det! Vi kom hem till strömmingsrensning, 11 kg på en timme, ganska bra gjort va? (Inte filead förstås, bara rensad). Imorse satt vi i soffan och väntade på Junie som skulle komma strax före kl.sex, som visade sig vara strax före kl. 18:) Man får längta en hel dag då, men den som väntar på nåt gott!
Kram från mammis

Ingela, Zeb, Indy sa...

Åh vad mysigt det låter! :)

Malin sa...

det låter verkligen supermysigt och det är skönt att höra att du får kvalitetstid med dina kära. Men nu till något allvarligt här... När kommer rapporten om Cesar grejjen!?

Anonym sa...

..håller med föregående talare! Vad och hur föreläser Milan som verkar vara en " super-praktiker ! " kram moster