Sidor

fredag 26 november 2010

Inget vidare hålligång...

Vänster: Kvällen outfit; One Piece
med hängknän och påsröv, Hello Kitty-sockar
och en pyamas under. KALLT!
Höger: Kvällens mys; kärbo, stökigt vardagsrum
och julöl.

Kvällens göra: Sortera papper, mejla,
planera kurs, ringa runt, mejla ännu mer... 



Inget fredagsmys här inte! Niklas suktar över "billiga" TV-apparater framför datorn i vardagsrummet medan jag mejlar domare Sverige över och fixar inför vår freestyletävling i februari. Nu har vi tillfrågat Frida Binette, hoppas hon svarar ja! :)


Jag ska snart gå och lägga mig, för att få en sådan fullproppad helg som möjligt har jag följt det här receptet: Tillbringa 17 timmar på draken, delat på två dagar då, tillsätt ett stycke ölprovning och socialisering och sedan i ilfart skynda till Brukshundklubben och träffa handledare tillsammans med ditt projektekipage DIREKT efter du slutat! Toppa med snökaos eller trettio graders kyla...


Men nu ser vi det från den ljusa sidan! 
1. Jag har en hund som inte dog när han slängde sig ut från kajen inne i Sundsvall rakt ner i isvattnet, jag har modiga vänner som klättrade ner för en knappt befintlig stege och inte slog mig på käften för att jag var hysterisk.
2. Jag har Snickers-glass i frysen...


Jag måste slå ett slag för Studiefrämjandet som kommer sponsra oss i ungdomsgruppen på Matfors BHK med en rejäl stereo för utomhusbruk till våra freestylekurser och tjugo stycken böcker om freestyle! Va? Är inte det fantastiskt så säg!


 G'natt!

1 kommentar:

Anonym sa...

En Eloge till Matfors brukshunds klubb!Det är bara så tjusigt att göra detta.
Å du ferrepå sûm en smörklick däri n'het'n stekpannä. Tänk på hûr du färfram nan stunn å,
Jag har i alla fall vûre ute å åkt med a'Karin i dag. Ensamm middag nu då Jon å Paulina åkte in med Mora i marest. Mora ha långdag,
Har även skottat idag i kylan, här nu -18,9gr.
Ha det gott och SKÖT OM!
Orolit Morfarn!