Sidor

måndag 9 augusti 2010

Semester igen!

Första dagen på en två veckors lång semester! Vädret är uruselt och då passar det utmärkt att klicka in musmattan, fila på freestyleprogram och ägna sig åt inredningen.
Jag ska sätta upp det fina gamla vitrinskåpet vi ärvt av svärmor, hälla upp ett glas vin och börja riva tapeter i hallen. Jag ska under tiden låta hundarna leta köttbullar på olika höjder, sen får de sjå sig tills regnet dämpat sig lite, man blir så blöt om man går ut :)

Under veckan när Fina & Leia var här fattade Oban tycke för Leias fantastiskt slemmiga läppar och kunde för en sekund inte låta dem vara ifred trots att hon gurglade från bröstet och visade opp hela garnityret. Så efter en hel dag med tålamod gläfste hon till och det resulterade i en skitful svullnad på den lilla fånen. Det tog väl en och en halv dag innan han körde tungan i halsen på henne igen... Ok, att han inte är smart, men nu blev han ju ful också! Haha.
Nu har svullnaden gått ner igen och han ser väl normal ut. Det fattas tänder här och där öronen vippar åt alla de håll, men han älskar redan att jobba, är lyhörd och helt fantastisk! :D Resten kommer med tiden.

Den groteska lilla hundvappen...


Han ser ut som en blandning
mellan tapir, minigris och bullterrier...


Den skyldiga tanten...
Foto: Fina

Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med allt jag tänkt! Semester var det ja...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Han är ju så underbart söööt!
Det vore så kul om vi kunde komma upp på en playdate innan sommaren är slut :)
Kram Challis

Ingela, Zeb, Indy sa...

Haha, jag tycker han är söt jag!!!

Anonym sa...

Gud vad stor han blivit redan!! Dags att hälsa på. =)
M