Sidor

måndag 14 juni 2010

Mal-land...


Byn gör verkligen skäl för sitt namn. Just nu sitter det två äckliga små malar på lampan och två på fönsterkarmen. Det yrar nog omkring några uppe i sovrummet också, vi får alltid ta ihjäl minst en varje gång vi går och lägger oss. BLÄ!
Å justja, sen har vi möss inne också! Niklas skrek som en tjej då han öppnade dörren under diskbänken och en liten nos tittade fram :)

Det gick bra på jobbet idag och Oban hade tydligen skött sig hos Toini och gänget. Efter middagen Skodade vi ut till Matfors BHK och assisterade under Linnéas genomgång av klickeranvändning för kursarna där. Vi hann också med ett litet träningspass och OJ vad jag älskar att umgås med mina och hundarnas träningskamrater! Hjärta!

4 kommentarer:

Fampam sa...

aaaaaaaaaaasgarv Niklas skrek som en tjej när det tittade fram en mus...ha ha ha det spelades upp som en film i mitt huvud hahahahahah

Anonym sa...

hahaha...!

Läskigt! ;P

Anonym sa...

Tips!

http://www.rodceder.se/?id=731
Värt att prova?
Kram.
M.

Anonym sa...

Nu bero de ju litte på va mus han såg å? Storråtten kan si otäck ut. Dä ä ju n'del sûm tytje att'n Mal å kan vära äcklig.
Härliga bilder då!
Nu ä vi inne i slutspurten, å dä märks för tin räck inte tell. Dä skû bli skönt dånä ä över. Men ja vet att då kom man å sakne'ne å.
Ja sakne Oban å ja.
Vi fo fûll si åt å träffes na litte ätte missommarn om int anne.
Ha'ä gûtt å sköt om!
Gällare Vreding.