Sidor

torsdag 5 mars 2009

Home crap home ...


En kort visit blev det hos min kompis i huvudstaden, men ack så givande! Föreläsning av Anders Hallgren och sushi på pendeln, jojo, det är kvalitét det. Jag insåg att allt gubben hade att säga var något som jag redan visste, bara det att nu fick jag veta att det är från honom det kommer! :) Och det hör till allmänbildningen att veta vem han är när man har hund enligt min kompis, och jag kan inte annat än hålla med!
X2000 tillbaka till norrland bjöd på baklängesresa, illamående och en barnfamilj på andra sidan gången. Jag tog ett djuuupt andetag av många anledningar när jag klev ner på perrongen och skyndade hem för att plocka upp Tia för freestyleträning på hunddagiset.
Idag har jag avnjutit ännu en ledig dag innan min tjugotvåtimmarshelg i Djävulsdalen. En tur tillsammans med Linnéa & co till Klisstugan och sedan god middag hos svärmor. Tia är en slagen hjälte och alldeles kelpiesöt uppkrupen bland soffkuddarna. Vad vore livet utan hund? Jag kan inte tänka mig det längre.

Nu ska jag ska göra den krassliga hussen sällskap. Godnatt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stinta va skönnt å höre att du ä välbehållen å hemmä från fjollträsk!
Oroväckande ändå å hörä att du vart illemånes tå å åke åtabak. Dä sku ju som int ha nan betydels va håll du åk åt om du bäre ä i balans. Hennen hare snöa mest var eviga dag å nu sist blötsnön. Som frus fast därpå isen. Tongskrapa så in i H...!
Men nu ärä rent och IS Disco i kväll. Hanä, å hörtå er om dä ä na!
Kram, käret MORFARN!

Anonym sa...

Nä du, livet utan hund går inte att föreställa sig. Så trist det skulle vara!

Anonym sa...

Oj ett liv utan hund.. ja undra vad man skulle pyssla med då.. och allt tid.. Nä hund ska det vara..
Å är ni också borta vid klisstugan.. där har vi vårat favortiställe :) Vi kanske ses där någon dag..
Hoppas ni har haft en bra helg.
Kram