Sidor

måndag 25 augusti 2008

Snälla, gör någonting du med!

Hittade hos Lisa denna länk http://funderingar.klevenstal.se/#post58 och jag läste och tittade på bilder med blandade känslor, för jag vet att jag inte brukar palla det. Men nu är jag säker på vissa saker: Att människan ÄR dum i huvet och hoppet fullständigt är ute för oss.
Jag avskydde OS från första början för att det är dumt och tråkigt att sitta inne och glo på TV när man kan göra vettigare saker. Jag avskydde det ännu mer när man genom nyheterna hörde hur himla fattig stackars Kina är och sedan lägger miljontals kronor på fyrverkerier som är livsfarliga för miljön. Och sedan började jag hata Kina lite för deras idiotiska fåfänga och vägrar tjejer som är grymma på det de gör inte få utföra det, för att de är fula. Sedan hatade jag Kina hjärtligt då jag hörde om hundarna och började smått fundera på vad de gjort med sina hemlösa?
Mest av allt hatar jag att vara svensk för att vi inte lyft ett finger utan bara slagit tomma slag ut i luften för att verka så jävla medvetna. Men mest av allt hatar jag nog det faktum att jag inte tagit mina sista sparpengar och rest dit och slagit ihjäl de idioter som fattat sådana här beslut och verkligen visat att vissa av oss inte tycker att det är OK.
Jovisst händer det hemska saker varje dag men just nu skiter jag i stackars brottslingar som haft en olycklig barndom och blivit tvungen till kriminalitet. De blir iallafall inte nedklubbade och mördade för det, tvärtom, de har de bättre än våra äldre.
Nä för fan ni alla och hela Sverige, glöm er själva för ett tag och ert brinnande intresse för sport på TV fast ni knappt orkar lyfta ändan själv. Man måste inte vara självförsörjande bonde ala ekologisk eller ta hem varje hemlöst djur man möter, men börja TÄNK, bara det kan väl hjälpa litegrann?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Good thinking! Jag är med dig! Upp till kamp!

Sen hoppas jag på en fotosession nästa gång du är husvakt/hundvakt. Jag vill frossa i smalisar & raggig stor. Kanske nått kattskrälle med!

Kanske en kelpie med avhugget öra finnes också?

Kram Lisan

Anonym sa...

ojojojdå :)

Skulle inte du ta blogg uppehåll?:). Du har rätt i mycket man kan tänka lite behöver inte ta bilen överallt o köpa ekologiskt o sotera soporna tex så är man ju en bit på vägen. Men sätt dig ner nu och andas tänken på blodpumpen. hihi.

PS Man kan tänka fast man tittar på sport hihi

Malin sa...

Visst har du rätt i att man borde ta upp till kamp men varför inte börja i vårt eget land, eller egen stad för den delen? Förresten så kan jag bara drömma om den dagen jag har lite energi över så att jag orkar bli arg över allt skit. *suck*

Malin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Försöker en gång till....
Bra rutet!
Håller fullständigt med dig, Angelika!

Kram
Maria